ESZTERGOMI HÍRHATÁR - A 'csak' nem elég!

ESZTERGOMI HÍRHATÁR
   
 2022.05.23.
 Hétfő
Ma Dezső napja van.
Holnap Eszter napja lesz.
   EUR árfolyam
   384,58 Ft
   CHF árfolyam
   373,74 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | VÉLEMÉNY | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2014. 09. 22. 14:08     


A 'csak' nem elég!
Kampány van!

A vitriolba mártott tollamat lemostam. Közömbösítő szert nem találtam, mert olvasom a híreket. Mindenhonnan. A hanyatló nyugattól az „új szelek szárnyáig”. A DK Esztergom nem dugja homokba a fejét. Mérlegel, esélyeket latolgat, tényeket közöl. Hivatkozással. Azon dolgozik, hogy Esztergom megszabaduljon a rombolók hatalmától. Nem a civilek mögé bújik, hanem összefog velük.

 

E S Z T E R G O M É R T !

 

Nincs állami forrása, ál-civil szervezetek sincsenek a támogatók között. A határtalan tenni akarás és az esztergomiak érdeke hajtja. Azokkal és azokért dolgozik, akiknek jelent még valamit a királyváros. Nem Romanek Etelka a polgármesterjelöltje. Nem független FIDESZ jelölteket támogat. Álláspontja világos. Ismerje meg, utána ítéljen.

 

Tehát kampány. Alakul. Kaparjunk? Nem is kell kaparni, elég, ha olvasunk egy kicsit. A kedves hölgy aktivistái voltak olyan aranyosak, hogy mindenhol letéptek, felülragasztottak bennünket. Fa nem maradt fedetlenül, az igazi lokálpatrióta ábrázata mindenhonnan mosolyog ránk. Óriásplakáton is, a miniszterelnök társaságában. Szép pár. Akkor olvassunk egy kicsit. Az sem baj, ha megcsapja orrunkat egy újabb botrány szaga, aminek megint nem lesz következménye.

 

 

Az első, ami a szemünkbe ötlik: Határtalan Szívvel 10 milliós hiány?

 

Van itt minden. Norvég Alap, Ökotárs, KEM Munkaügyi Központ, Szent István Gimnázium, Romanek Etelka, minden, ami az esztergomiak szemét szúrhatja. Miért éppen Esztergom kell neki(k). Talán azért, mert előző lokálpatriotizmusa színhelyén labdába sem rúghat? (Dorog) Az esztergomiak pedig majd eldöntik, hogy kell-e nekik ilyen összefogás a városért FIDESZ-KDNP módra, vagy megelégszenek a már ismert, bizonyított arcokkal, esetleg igazi lokálpatriótáknak adnak bizalmat? Ne a szemének higgyen, nyugodtan bízhat a számokban. Amint végigolvasta a hivatkozott cikket, máris képben lesz és tudja, hogy mire gondoltam. Igen, mert én még gondolkodom. Elegen vagyunk ilyen maradiak, akik még a régi számtan-mértan és matematika könyvet forgatták? Kiderül október 12-én. Menjen szavazni. Döntsön lelkiismerete szerint. Ahhoz, hogy dönteni tudjon tájékozódnia kell. Megtette? Ha nem, akkor nem tud a lelkiismerete szerint dönteni! Tehát TÁJÉKOZÓDJON és DÖNTSÖN lelkiismerete szerint! A „CSAK” nem elég!

 

A "csak" nem eléghez egy kis adalék. Az alapítvány védelmében, a tiszta kampány jegyében.

A Centergom oldal "gazdáját" nem értem el, ellenben megkeresésük után beszéltem a Határtalan Szív Alapítvány magát megnevező, de általam nem kiadott egyik tagjával. Ezért jó, ha valaki névvel, címmel, hivatkozással nyilvánul meg.

Kampány van! A helyzet a következő néhány mondatban összefoglalható, Határtalan Szív Alapítvány tekintetében értelmezhető helyreigazításnak is!

Romanek Etelka a választási kampányban azt mond, amit akar. Nem vezetője az alapítványnak. Nem tagja a kuratóriumnak. Az alapítvány beindításánál bábáskodott, de ezzel be is fejeződött kapcsolatuk. Az alapítvány okiratokkal tudja bizonyítani, hogy jogszerűen, és ami ennél fontosabb becsületesen működik.  A Határtalan Szív Alapítvány elszenvedője ennek a választási megszólalásnak, hiszen Őket politikai színben tünteti fel, ami távol áll tőlük. Nem kívánnak részesei lenni az ilyen típusú küzdelemnek. Nincs kapcsolatuk egyik "oldallal" sem. Amint megtalálták a "gazdát" kérni fogják a helyreigazítást, vagy a cikk visszavonását. Mivel az interneten ez nem egyszerű dolog, ezért annyit ígértem, hogy a megbeszéltek szerint járok el.


Íme az alapítvány oldala>>>Lesz folytatás? 

 

 

 

Bagó Lajos József


További hírek

  Kuncze Gábor azonnal lemondott volna Pintér helyében
2022. 05. 22. 19:16 hirhatar.hu
  Luxusvendéglő teraszára futnak be a jelzett turistautak
2022. 05. 22. 19:16 hirhatar.hu
  Karácsony szerint nem biztos, hogy a választók rosszul döntöttek, hogy nem erre az ellenzékre szavaztak
2022. 05. 22. 19:16 hirhatar.hu
  Alföldi Róbert fél – tart a pálya szélére csúszástól
2022. 05. 20. 20:46 hirhatar.hu
  Márki-Zay Pétert már volt tanácsadója is támadja
2022. 05. 20. 20:45 hirhatar.hu
  Kósa Lajos negyedszerre is a korcsolyaszövetség elnöke marad
2022. 05. 20. 20:45 hirhatar.hu
  Rogán Antal új feleségével vett részt Novák Katalin beiktatásán – az aktuális Rogánné kicsit megváltozott
2022. 05. 15. 11:08 hirhatar.hu
  Fordítást kérünk: Varga Judit igazságügyi miniszter szerint ködmön vagyunk
2022. 05. 15. 11:07 hirhatar.hu
  Rogán harcolhat a korrupció ellen – a nyakig sáros kecskére bízzák a káposztát
2022. 05. 15. 11:07 hirhatar.hu
  A Pesti Tv után a Pestisracok.hu is megszűnhet
2022. 05. 12. 18:53 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport