ESZTERGOMI HÍRHATÁR - Ki is a Koppány?

ESZTERGOMI HÍRHATÁR
   
 2020.01.17.
 Péntek
Ma Antal napja van.
Holnap Piroska napja lesz.
   EUR árfolyam
   335,49 Ft
   CHF árfolyam
   312,22 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | VÉLEMÉNY | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2014. 08. 26. 14:21     


Ki is a Koppány?
Helykeresés folyik Esztergomban. Ennek egyik megnyilvánulása a sárdobálás. A HEE, vagyis a Haladó Esztergomért Egyesület neve és logója alatt létrejött Demokratikus Választási Platform ebben nem vesz részt.

Helykeresés folyik Esztergomban. Ennek egyik megnyilvánulása a sárdobálás. A HEE, vagyis a Haladó Esztergomért Egyesület neve és logója alatt létrejött Demokratikus Választási Platform ebben nem vesz részt.

 

Utoljára reagálunk ilyen típusú felvetésekre.

 

 

 

Elöljáróban annyit, hogy megpróbálunk egy széleskörű összefogást létrehozni Esztergomban. Civilekkel, demokratikus pártokkal. Leültünk tárgyalni az e körbe tartozókkal. Az MSZP helyi szervezete kiszállt a társulásból. Önálló független jelölteket indít és természetesen önálló független polgármesterjelöltet. Döntésüket tiszteletben tartjuk. Akkor is, ha ezzel a várost leamortizáló FIDESZ szekerét tolják. Ilyen egy demokrata. Tiszteletben tart. Ezt tudja is kommunikálni, mert van hol. Nekünk marad a Facebook, ahonnan a civil7 is átemeli cikkeinket.

 

Köszönjük, így sokkal több emberhez jutunk el.

 

A portál főszerkesztőjét, lektorát, nem kell bemutatni. Az esztergomiak tudják, hogy kikről van szó, a többiek pedig nézzenek utána. Arról, hogy miben maradtunk, mielőtt felálltak az asztaltól nem adhatok információt. Ebben állapodtunk meg. Egymást úgy segítjük – akkor is, ha nincsenek benne a Demokratikus Választási Platformban – hogy nem szapuljuk a másikat. Mindenki végezze a dolgát, legjobb tudása, meggyőződése szerint ESZTERGOMÉRT! Mi ezt tesszük.

 

Visszatérve a cikkre örömmel jelenthetem, hogy még egy szervezet csatlakozott hozzánk. Így még szélesebb az összefogás. Civilek, pártok. Egy logó alatt. A Haladó Esztergomért Egyesület indítja a jelölteket és állítja a listát. Amint nyilvánosság elé lépünk, megkapják a választ „Az egyházellenes DK” jelzőre is. Jelöltek neveivel, lista neveivel, sorrendjével. Egy egészen kicsi türelmet kérünk a civil7 olvasóitól. (Mert a következő dárda már izeg-mozog bizonyos kezekben, alig várva, hogy egy valóban Esztergomért létrejött, demokratikus értékeket képviselő széleskörű összefogás irányába repülhessen. Nem baj, gyere csak, mire ideérsz, mi már sokkal tovább jutottunk.) Addig is emlékezzünk vissza az országgyűlési kampányra, ami egy másfajta összefogás jegyében zajlott.

 

Emlékezzünk az EU kampányra, ahol mindenki névvel, logóval vett részt. Emlékezzünk a nyilatkozatokra az „elvesztett” választások után. Nézzük meg ki, hol és mit nyilatkozott. Ebben nem segítek. Az esztergomiak megint tudják, miről van szó, a többi érdeklődő pedig talál ráutaló linket a neten bőven. Ugye mindenki tudja, hogy az esztergomi 10 körzet győztese és az első négy lista egy-egy, vagy maximum kettő szereplője, összesen 14 képviselő jut be az önkormányzatba. A mi jelöltjeink, listásaink rendelkeznek egzisztenciával. Nem „kell nekik az az állás”, hanem kell hely, ahol tehetnek ESZTERGOMÉRT. Ezen dolgozunk továbbra is. Változatlanul várjuk a csatlakozókat, a DEMOKRATIKUS VÁLASZTÁSI PLATFORM nyitott a demokratikus pártok, demokrata civilek előtt. Természetesen E S Z T E R G O M É R T!

 

 

Bagó Lajos


További hírek

  Hatalmas ellenzéki győzelem Zalában
2020. 01. 13. 10:50 hirhatar.hu
  Újabb videóbotrány Győrben – az ellenzéki jelöltet támadja a Fidesz
2020. 01. 12. 10:39 hirhatar.hu
  Hadihajók a Tiszára – jön a török meg a tatár
2020. 01. 11. 13:15 hirhatar.hu
  Baló György nevét viseli az RTL hírstúdiója
2020. 01. 10. 16:52 hirhatar.hu
  Náciszimpatizáns író szobra került Radnóti mellé a fideszes vezetésű Csepelen
2020. 01. 10. 16:52 hirhatar.hu
  99 éves a legeredményesebb magyar tornászbajnokunk
2020. 01. 09. 17:20 hirhatar.hu
  Egy férfi akart elcsalni egy gyereket az iskola elől - nyomoz a rendőrség
2020. 01. 07. 16:51 hirhatar.hu
  Régóta inaktív MSZP-veterán lépett ki a pártból
2020. 01. 07. 16:51 hirhatar.hu
  Elhunyt Kiss Eszter, az Index.hu újságírója
2020. 01. 07. 16:51 hirhatar.hu
  Órákat álltak sorba egy tál étel lencsefőzelékért
2020. 01. 04. 16:46 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport