ESZTERGOMI HÍRHATÁR - Ki is a Koppány?

ESZTERGOMI HÍRHATÁR
   
 2022.05.23.
 Hétfő
Ma Dezső napja van.
Holnap Eszter napja lesz.
   EUR árfolyam
   384,58 Ft
   CHF árfolyam
   373,74 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | VÉLEMÉNY | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2014. 08. 26. 14:21     


Ki is a Koppány?
Helykeresés folyik Esztergomban. Ennek egyik megnyilvánulása a sárdobálás. A HEE, vagyis a Haladó Esztergomért Egyesület neve és logója alatt létrejött Demokratikus Választási Platform ebben nem vesz részt.

Helykeresés folyik Esztergomban. Ennek egyik megnyilvánulása a sárdobálás. A HEE, vagyis a Haladó Esztergomért Egyesület neve és logója alatt létrejött Demokratikus Választási Platform ebben nem vesz részt.

 

Utoljára reagálunk ilyen típusú felvetésekre.

 

 

 

Elöljáróban annyit, hogy megpróbálunk egy széleskörű összefogást létrehozni Esztergomban. Civilekkel, demokratikus pártokkal. Leültünk tárgyalni az e körbe tartozókkal. Az MSZP helyi szervezete kiszállt a társulásból. Önálló független jelölteket indít és természetesen önálló független polgármesterjelöltet. Döntésüket tiszteletben tartjuk. Akkor is, ha ezzel a várost leamortizáló FIDESZ szekerét tolják. Ilyen egy demokrata. Tiszteletben tart. Ezt tudja is kommunikálni, mert van hol. Nekünk marad a Facebook, ahonnan a civil7 is átemeli cikkeinket.

 

Köszönjük, így sokkal több emberhez jutunk el.

 

A portál főszerkesztőjét, lektorát, nem kell bemutatni. Az esztergomiak tudják, hogy kikről van szó, a többiek pedig nézzenek utána. Arról, hogy miben maradtunk, mielőtt felálltak az asztaltól nem adhatok információt. Ebben állapodtunk meg. Egymást úgy segítjük – akkor is, ha nincsenek benne a Demokratikus Választási Platformban – hogy nem szapuljuk a másikat. Mindenki végezze a dolgát, legjobb tudása, meggyőződése szerint ESZTERGOMÉRT! Mi ezt tesszük.

 

Visszatérve a cikkre örömmel jelenthetem, hogy még egy szervezet csatlakozott hozzánk. Így még szélesebb az összefogás. Civilek, pártok. Egy logó alatt. A Haladó Esztergomért Egyesület indítja a jelölteket és állítja a listát. Amint nyilvánosság elé lépünk, megkapják a választ „Az egyházellenes DK” jelzőre is. Jelöltek neveivel, lista neveivel, sorrendjével. Egy egészen kicsi türelmet kérünk a civil7 olvasóitól. (Mert a következő dárda már izeg-mozog bizonyos kezekben, alig várva, hogy egy valóban Esztergomért létrejött, demokratikus értékeket képviselő széleskörű összefogás irányába repülhessen. Nem baj, gyere csak, mire ideérsz, mi már sokkal tovább jutottunk.) Addig is emlékezzünk vissza az országgyűlési kampányra, ami egy másfajta összefogás jegyében zajlott.

 

Emlékezzünk az EU kampányra, ahol mindenki névvel, logóval vett részt. Emlékezzünk a nyilatkozatokra az „elvesztett” választások után. Nézzük meg ki, hol és mit nyilatkozott. Ebben nem segítek. Az esztergomiak megint tudják, miről van szó, a többi érdeklődő pedig talál ráutaló linket a neten bőven. Ugye mindenki tudja, hogy az esztergomi 10 körzet győztese és az első négy lista egy-egy, vagy maximum kettő szereplője, összesen 14 képviselő jut be az önkormányzatba. A mi jelöltjeink, listásaink rendelkeznek egzisztenciával. Nem „kell nekik az az állás”, hanem kell hely, ahol tehetnek ESZTERGOMÉRT. Ezen dolgozunk továbbra is. Változatlanul várjuk a csatlakozókat, a DEMOKRATIKUS VÁLASZTÁSI PLATFORM nyitott a demokratikus pártok, demokrata civilek előtt. Természetesen E S Z T E R G O M É R T!

 

 

Bagó Lajos


További hírek

  Kuncze Gábor azonnal lemondott volna Pintér helyében
2022. 05. 22. 19:16 hirhatar.hu
  Luxusvendéglő teraszára futnak be a jelzett turistautak
2022. 05. 22. 19:16 hirhatar.hu
  Karácsony szerint nem biztos, hogy a választók rosszul döntöttek, hogy nem erre az ellenzékre szavaztak
2022. 05. 22. 19:16 hirhatar.hu
  Alföldi Róbert fél – tart a pálya szélére csúszástól
2022. 05. 20. 20:46 hirhatar.hu
  Márki-Zay Pétert már volt tanácsadója is támadja
2022. 05. 20. 20:45 hirhatar.hu
  Kósa Lajos negyedszerre is a korcsolyaszövetség elnöke marad
2022. 05. 20. 20:45 hirhatar.hu
  Rogán Antal új feleségével vett részt Novák Katalin beiktatásán – az aktuális Rogánné kicsit megváltozott
2022. 05. 15. 11:08 hirhatar.hu
  Fordítást kérünk: Varga Judit igazságügyi miniszter szerint ködmön vagyunk
2022. 05. 15. 11:07 hirhatar.hu
  Rogán harcolhat a korrupció ellen – a nyakig sáros kecskére bízzák a káposztát
2022. 05. 15. 11:07 hirhatar.hu
  A Pesti Tv után a Pestisracok.hu is megszűnhet
2022. 05. 12. 18:53 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport